Wellnessdecor logo

GA NAAR

Wellnessdecor logo

Ons bedrijf

Het tegelavontuur begon zo'n twee decennia geleden toen Dirk Balcaen een eenmanszaakje oprichtte. Al snel werd onze showroom te Wannegem-Lede opgericht, waar wij klaarstaan om u te helpen en te begeleiden
 doorheen uw keuze van kwaliteitstuin- en tegelproducten.

Ons gamma is steeds aangepast aan de nieuwste normen en trends en biedt een ruime keuze aan tegels en decoratieve elementen met een buitengewone kwaliteit. Naast ons aanbod in tegels beschikken wij ook over een serie eigen ontwerpen.  Tegeldecor weet zich op die manier te onderscheiden door de klant de mogelijkheid te bieden een uniek ontwerp aan te bieden, op maat gemaakt en nergens anders te verkrijgen.

In ons eigen atelier werken wij uitsluitend met Belgische blauwe steen voor onze tuinproducten. Deze steen biedt de hoogste graad aan kwaliteit en staat garant voor prachtige ontwerpen en creaties. Al onze medewerkers zijn bij ons opgeleid en voldoen aan onze strengste criteria. Vakmanschap blijft voor ons een zeer belangrijke factor. Verkoop, service en plaatsing door één en hetzelfde bedrijf. Er komen bij ons geen onderaannemers aan te pas.

Onze producten zijn uniek en komen vaak uit zeer ambachtelijke productie. Denken we bijvoorbeeld aan onze serie ‘Zelliges’, een prachtige kwaliteitssteen uit Marokko die nog met de hand gekapt wordt. Dat betekent een 100% zuiver product en dit in zestig kleuren.

Service en kwaliteit, daar draait het bij Tegeldecor om.