Wellnessdecor logo

GA NAAR

Wellnessdecor logo

Ontgiften is de boodschap

ONTGIFTEN IS DE BOODSCHAP

Volgens dokter Sherry A. Rogers, lid van het American College
of Allergy, Asthma and Immunology,neemt ons lichaam
voortdurend toxische stoffen op die er opgeslagen worden en op geen enkele natuurlijke manier het lichaam kunnen verlaten. De enige bewezen methode om de schadelijkste afvalstoffen uit het lichaam te verjagen, is een infraroodbehandeling.

Dokter Rogers is ervan overtuigd dat we met z’n allen blootstaan aan de meest schadelijke stoffen en - erger nog - dat we er ook niet aan kunnen ontsnappen. De boosdoeners zitten overal. In onze voeding, in de lucht die we inademen, in onze huizen, in het water dat we drinken. Denk maar aan de ftalaten (weekmakers in PVC) in alle plastieksoorten en vlootjes waar onze voeding in verpakt is. Zelfs de kankerverwekkende dioxines kunnen we niet weren uit onze voeding. Onze leefomgeving is behoorlijk ongezond.

Toegegeven, we krijgen al die schadelijke elementen maar
met mondjesmaat binnen, maar ze blijven wel in ons lichaam
zitten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we aan zoveel
ongeneeslijke kwalen lijden, dat hoe langer hoe meer mensen ademhalings- en allergieverschijnselen vertonen en dat heel wat echtparen met fertiliteitsproblemen kampen.

Een gezond lichaam beschikt over een mechanisme om toxische stoffen af te voeren. De enige manier waarop het lichaam vanzelf schadelijke stoffen afvoert, is door te transpireren. Je kunt gaan joggen, sporten, in de tuin werken...

Maar makkelijker en beter meetbaar is een infraroodsessie, bij voorkeur in een Health Mate® infraroodsauna omdat die veel efficiënter én ook comfortabeler is.